Workshops

Wij verzorgen zowel op uw locatie als op onze eigen locatie, inspirerende workshop’s die de ziel raken. Er is geen voorkennis nodig voor het volgen van de workshop’s en al snel zal er gemerkt worden dat er een bijna meditatief gevoel ontstaat. Wij organiseren en begeleiden de workshop van het begin tot het eind, verzorgen de materialen en zorgen voor een sfeer die passend is bij de desbetreffende workshop.

Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen.

Bijenwastekening

Hier komt de tekst voor de workshop bijenwastekening

Stenen Vilten

Het is heerlijk om te werken met materialen, met steeds weer vernieuwde technieken, met kleuren, met geuren, met de natuur, met de handen, wegsmelten in hetgeen je doet…

Ben je benieuwd hoe je van wol een steen kunt vilten, dan is deze workshop de uitdaging voor jou!

Voor het vilten gebruiken we lontwol, 100% schapenwol gewassen en gekaard.

Deze wordt veelal als basis gebruikt, uiteraard beschikken we over tal van kleuren zodat ieder zijn eigen unieke steen kan vilten.

De kosten voor deze workshop bedragen  30,- per persoon (inclusief materialen). Duur van de workshop: 3 uur

Mandela weven

Het weven van een mandala is een ontspannen en inspirerende bezigheid. Een mandala bied je op een mooie manier zelfreflectie en contact met een diepe rust in jezelf.

Tibetaanse en Mexicaanse priesters weven deze mandala’s ter bescherming van negatieve energieën. Monniken weven mandala’s om in een diepe staat van meditatie te komen. Eenmaal deze workshop gevolgd zul je ongetwijfeld inspiratie krijgen om verder te gaan met deze prachtige bezigheid. Wij verzorgen een duidelijke handleiding zodat je de geleerde technieken ook thuis in praktijk kunt brengen.

De kosten voor deze workshop bedragen  30,- per persoon (inclusief materialen). Duur van de workshop: 3 uur