Tweelingzielen

Tweelingzielen kunnen het hevig met elkaar aan de stok hebben Maar dat duurt nooit erg lang. Het wordt eenvoudig niet toegestaan door het universum. Die duwt openen, toenadering en , Liefde, door het veld van onenigheid heen. Als de tweelingziel deze opening vanuit het Universum voelt, komt er een lach, humor, Liefde, een inzicht hoe alles in elkaar zit en eigenlijk een spel van het ego is. Wel is er de bereidheid nodig om het roer dan om te gooien en weer open te gaan voor elkaar. Ook hier zitten soms nog wel “egostukjes” in de weg. Onenigheid houdt alleen maar versneld leren in. Brengt direct Kracht, Liefde, Groei en Inzichten die beiden nodig hebben in hun uitstraling naar anderen.

Het is niet tastbaar, niet verklaarbaar, niet bewezen.Afbeelding voor de pagina tweelingzielen

De naam tweelingziel wordt er aan gegeven.

Tijdens de ontmoeting met je tweelingziel,ervaar je beiden de uitersten van dualiteit, om langzamerhand te ontdekken dat je kern niet in de dualiteit ligt, maar daarbuiten. Je ware kern zitten zoveel laagjes op, je wordt als het ware afgepeld om steeds dichter bij jezelf te komen. Je gaat steeds minder aandacht hebben voor de dingen die buiten je liggen: bijvoorbeeld macht,roem, geld, aanzien, Je snapt steeds meer dat het niet gaat om “wat” je ervaart, maar om “hoe” jij het ervaart. Jij schept je eigen geluk of misère door jouw bewustzijns- toestand. Je gaat de kracht van je eigen bewustzijn ontdekken. De dingen die je eerst leuk vond, of zag als een moeten, neem je steeds meer afstand van, je doet nu wat je gevoel je ingeeft , wat voor jou goed voelt. Voor de mensen om je heen is dat niet altijd te begrijpen, het zal wel niet goed met je gaan, en wat ben je veranderd, zijn de bekende uitspraken die je dan hoort. In de ander herken je jezelf en door die herkenning wordt je je weer bewust van wie jij ten diepste bent, Het meest zuivere van jezelf zie je gespiegeld in de ander. Je ervaart de eenheid,de eeuwigheid, het diep verbonden zijn. Je bent samen één. Hiermee wordt niet gezegd dat dit alleen maar gebeurt als je je tweelingziel ontmoet, nee zeker niet, maar realiseer me wel dat het dan in een razend snel tempo gaat, dat je ervaart thuis te komen, compleet te voelen, dat houden van niet in woorden te weergeven zijn. Alles is met zo,n intensiteit, dat je wel op jezelf terug geworpen wordt, daar is geen ontkomen aan. Tweelingziel is de schakel tussen individu en het eenheidsbewustzijn

En dan op een dag ontmoet je elkaar Als de ogen elkaar ontmoeten, dan gaat er een trilling door je heen, je voelt werkelijk dat elke cel, vezel,membraan, in je lichaam trilt, het kippenvel komt dik op je armen, tsjeeeeeeee wat gebeurt hier.

Een herkenning, je voelt en weet van een verleden, net zoals je op een plek kunt komen dat je zegt , heeee hier ben ik al eens geweest, terwijl je er in dit leven nog nooit geweest bent. Maar deze ontmoeting is vele malen sterker, alles van binnen klopt met je zelf, het lijkt of alles in jezelf op zijn plek word gezet, dat is een heel heftig gevoel en je beseft niet wat er gebeurt.

Als deze eerste schok voorbij is, voel je zo,n verbinding zo,n thuiskomen gevoel, je kunt gelijk je gevoel plaatsen die je al zo lang hebt, dat er iets staat te gebeuren wat je niet kon plaatsen.

Dan ontdek je zoveel overeenkomsten, zonder dat je nog maar van het woord tweelingziel hebt gehoord. Maar dit is zooooooo veel gevoel wat er door je heen gaat, dat je gaat onderzoeken wat dit is. Dit heb je nog nooit mee gemaakt (in dit leven) zo,n aantrekkingskracht, zoveel liefde , zoveel houden van Hoe is dat mogelijk iemand die je voor het eerst ontmoet( denk je) al zo,n houden van gevoel, niet meer uit je gedachten, een magnetische aantrekkingskracht, een samen 1 gevoel.