Energie

Manipulatie vanuit andere regionen

Wat bij tweelingzielen ook vaak een grote rol speelt is manipulatie vanuit andere regionen, dimensies en werkelijkheden. Tweelingzielen zijn blijkbaar nogal in trek bij

behoorlijk wat entiteiten, die ze meer dan eens van het pad af proberen te lokken. Iets wat soms ook lukt, maar gelukkig is de energie – en de balans, dat wil zeggen; het feit dat als de één wat zwakker in zijn of haar schoenen staat, de ander er juist twee keer zo sterk in staat – zo krachtig is, dat ze altijd weer op een punt belanden dat ze uit – soms bijna als ‘uitzichtloos’ te

Afbeelding van Energie

beschrijven – situaties, juist veel sterker tevoorschijn komen. Terwijl het Duister echter op iets heel anders hoopte. In tegenstelling tot wat hun doel is – namelijk het inkapselen, stelen en doven van het Licht en de Liefde – halen tweelingzielen – door hard werken aan vertrouwen en hun verbinding – juist nog meer Liefde, Licht, bewustzijn en kracht naar boven. Ze worden ons daardoor nog bewuster van de virtuele werkelijkheid en al zijn valkuilen. Daarbij maakt – en dat is mooi meegenomen – het ego ook nog eens een nog grotere doodsklap.

 

Door open te bijven en transparant over ALLES, ook over zaken die door sommige anderen als onzin worden gezien. Zelf hebben we gemerkt dat, hoe opener en transparanter we zijn hoe minder kans het duister maakt om in te pluggen en zo te manipuleren. Daardoor ontstaat er ruimte, ruimte om sneller en vloeiender te kunnen groeien. Hoewel het niet ‘hun’ bedoeling zal zijn, laat het Duister ons op die manier ook kennis maken met onze schaduwkanten en onze “gebrek

en”, waardoor wij daarvan dan wij weer kunnen leren. Jongens bedankt voor alle zelfkennis die we via dit mechanisme hebben mogen/moeten vergaren. Een stukje van die kennis is dat wij géén Licht en Liefde hoeven te sturen – een methode waarmee

we jullie juist voeden – maar dat we er gewoon voor kunnen kiezen om boos te zijn en weg te sturen. Boosheid kan ook uit Liefde voortkomen en weg sturen duidt zeker niet op lafheid, maar juist op het niet voeden van het duister. Deze wetenschap is uiteindelijk een enorme kracht.

In een fase van beiden in ons ego zitten en daarbij sterk het onderliggende gevoel hebbend dat er iets niet klopt. stuitten we “bij toeval” op bovenstaand stuk, waardoor ons innerlijk weten zo prachtig verwoord werd.

Activering Hartchakra

In essentie hebben tweelingzielen dezelfde ziel, dit is direct te merken aan de enorme hoeveelheid energie die beiden voelen. Dit uit zich in bijzonder heftige emoties, enorm verdriet, enorme boosheid, enorm veel houden van. Alles emoties zijn in je beleving buiten proporties.

Deze energie maakt je wakker, maar maakt je tevens aan het twijfelen, maar zet je ook aan het werk. Door het onvoorwaardelijk houden van heb je geen andere keus dan aan jezelf te werken.

Je zult jezelf leren accepteren, doordat het lijkt alsof je in de spiegel kijkt wanneer je je TZ ziet,

En dan kan het grote transformatieproces gaan beginnen en dat gaat zeker niet zonder slag of stoot, maar je hartchakra zal zich steeds verder openen, en vanuit dat gegeven zal de onvoorwaardeijke liefde blijven stromen. Je zult snel genoeg merken dat het niet werkt tussen tweelingzielen wanneer 1 van beiden weer dat muurtje probeert op te metselen. Voor je tweelingziel houd je niets verborgen.

Door de ontmoeting met je tweeingziel vallen de puzzelstukjes op zijn plek,je zult de energie letterlijk voelen stromen.